• Glad pleisterwerk

  sausklaar of behangklaar opgeleverd
  Glad pleisterwerk is een wand- en plafondafwerking waarbij de muren en plafonds spiegelglad worden opgeleverd. Na droging dienen ze nog wel gesaust te worden. Als de muren uitgeraapt zijn kunnen ze meteen worden voorzien van glad pleisterwerk. Alle oneffenheden worden hiermee verwijderd en krijgt u een glad en egaal oppervlak. Dit is belangrijk voor het sausen want iedere oneffenheid blijf je zien als het gesaust is. Het is een moderne wandafwerking waar steeds meer vraag naar is, het is tijdloos en in iedere gewenste kleur te sausen, tevens is dit ook de beste ondergrond voor muurschilderingen. Een groot voordeel is dat eventuele beschadigingen die er door de loop van de jaren in kunnen komen, gemakkelijk zijn te herstellen, en na opnieuw sausen niet meer zichtbaar zijn.
 • Schuurwerk

  wanden en plafonds
  Schuurwerk is een zeer fraaie eindafwerking voor wanden en plafonds. Hierbij wordt een vlamstructuur aangebracht in het werk, wat een schaduweffect geeft. Deze eindafwerking is door zijn vochtregulerende eigenschap zeer geschikt voor badkamers en andere vochtige ruimtes. Natuurlijk kan dit ook gerealiseerd worden in ieder ander vertrek.
 • Sierpleister

  Spachtelpleister - Spachtelputz
  Spachtelputz/spachtelpleister is een sierpleister met een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars- gebonden product. Deze afwerking is zeer duurzaam door zijn stoot- en krabvastheid. Deze afwerking is tevens te maken in elke kleur en korrelgrootte. Zo hoeft het niet meer gesaust te worden en is het in één keer klaar.
 • Exclusieve wandafwerkingen

  Betonlook, Terrastone, Stucco, Leemstuc etc.
  Onder deze speciale afwerkingen vallen bijvoorbeeld leemstuc, stucco, betonlook en terrastone. Deze afwerkingen geven uw ruimte een bijzondere, unieke uitstraling. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.
 • Lijsten en Ornamenten

  Kooflijsten - Gordijnkasten
  Kooflijsten zijn lijsten die worden aangebracht tussen wand en plafond. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Als u geen keuze kunt maken uit het uitgebreide assortiment, dan kunt u ook een geheel eigen ontwerp aanleveren. Misschien heeft u al bestaande lijsten; deze kunnen nagemaakt worden voor bijvoorbeeld een nieuwe aanbouw. Er zijn speciale gordijnkoven leverbaar waar de gordijnen achter gehangen worden. De gordijnrails wordt onzichtbaar weggewerkt en de gordijnen komen als het ware uit het plafond vallen, wat een zeer fraai effect heeft.
 • Machinaal stucwerk

  !Moet nog tekst komen!
  Stukadoors- en afbouwbedrijf Peters beschikt over machinale stucwerktechnieken. Machinaal stukadoren is een techniek om het arbeidsintensieve stukadoren te verlichten. Hoewel de term machinaal doet vermoeden dat het vanzelf gaat, blijft het handwerk. Voordelen van machinaal stukadoren zijn:
  • het gaat sneller dan traditioneel stukadoren;
  • grote laagdiktes;
  • lichter voor de vakman;
  • ideaal voor nieuwbouw en renovatie omdat in korte tijd grote oppervlaktes kunnen worden afgewerkt.
 • Buitengevels

  Buiten stucwerk en Gevelisolatie

  Er bestaan diverse mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, bijvoorbeeld: Gladde wandafwerking, Schuurwerk, Sierpleisters en Italiaanse marmer stucco. Cement mortel wordt vaak toegepast op buitengevels, kan goed tegen vocht en is zeer hard.

  Wij adviseren u graag over probleem oplossingen, Isolatieverbetering en afwerkingen.

 • Restauratie werkzaamheden

  Voor bedrijven en particulieren
  Wij zijn ook vakkundig in restauratie werkzaamheden. Dat wil zeggen dat het stucwerk zoveel mogelijk in de oude staat wordt terug gebracht. Dit geldt zowel voor plafonds en wanden. Denk hierbij ook aan restauratie van bv sierlijsten.
 • Renovatie werkzaamheden

  Voor bedrijven en particulieren
  Voor complete stucwerk gerelateerde renovatie aan uw woning. Denk hier bv aan:
  • wanden en plafonds voorbereiden voor stucwerk
  • verwijderen van loszittende oude stuclagen
  • verwijderen van oude behang- en verflagen
  • plaatsen van stucplaten plafonds i.v.m. afwerking
  Natuurlijk zorgen we ervoor dat het bouwafval netjes wordt afgevoerd
 • Herstel van stucwerk na waterschade

  wanden en plafonds
  Waterschade is altijd vervelend.

  Het kan bijvoorbeeld komen door een kapotte waterleiding , afvoer of een lekkage op het dak. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van dit soort problemen.
  In de meeste gevallen wordt dit vergoed door de verzekering.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.